Att flytta...

Att flytta har många sidor. Vi har ju den oerhörda fördelen att välja tapeter och golv själva, lägenheten är verkligen jättefin och allt känns jättebra, men nu, några dar innan den stora dagen d kommer alla baksidor. Först ska man hitta en släp, man tror ju inte att det ska vara så svårt att hitta en sån, men tji fick vi. Man ringer alla man känner som bor mindre än 3 mil bort men nej då, varför ska dom äga en släp? Man kan ju alltid ringa en flyttfirma, men att dra dit en flyttfirma som kostar skjortan för ett lass som man rymmer på två släplaster....tror inte de va. Vad man mer märker är hur jäkla många småsaker man har, när man packat en sisådär 15 flyttlådor och inser att hälften är kvar. Man bli nästan sugen på att slänga allt, men så kommer man på alla minnen man har med dom där jävla sakerna som bara ska vara i vägen.
Kort sagt, flytta är inget man rekomenderar att göra varje år, fast nu råkar de vara så att jag har flyttat tre gånger på tre år. Man kan bara hoppas att det blir bra i slutändan, vilket det med största sannolikhet kommer bli. Tur att man har så många snälla kompisar som vill hjälpa till. Ett par ord på vägen: Flytta inte för ofta, och när du gör de, gör de bra!


Välkommen!

Tanken med den här bloggen är att jag ska printa ner alla tankar och funderingar som finns inom mig. Dessa tankar brukar oftast dyka upp när jag jobbar, sitter då oftast och lyssnar på radio, och där diskuterar dom både seriösa och mindre seriösa saker. Allt jag skriver kommer självfallet ha en humoristisk och sarkastisk ton. Kommer i framtiden även ha olika ämnen som t ex "dagens roliga historia" och sådana saker, men det kommer jag inte kunna börja med föränn 15 Februari när vi får in bredband i lägenheten, väl mött tills dess!

En liten fräckis att skratta åt:

Det var tre pojkar som dikuterade vems mamma som kunde ta störst sak i munnen:
- Min mamma har så stor mun att hon kan få in en hel banan i munnen
- Jo, men min mamma kan då få in en hel gurka i munnen
- Visst, men min mamma är ändå värst, jag hörde henne med pappa i sovrummet igår kväll, då sa hon "släck lampan så tar jag den i munnen" och den lampan är inte liten!

Lite om mig

ALLMÄNT
Namn: Krister
Bor: Alldeles strax i Boliden
Boende: I en 2:a
Född: 23 September 1987 på Skellefteå BB
Civilstatus: Inte singel sen 15 månader tillbaka
Husdjur: 2 katter, tess och puss
Jobb: Kör skotare
Skostorlek: 46
Familjerna: min sambo mli och katterna, sen bor mamma, pappa och mina två syskon utanför Byske
Stjärntecken: Ibland Jungfru, ibland Våg

ONÖDIGT VETANDE
Drycken: öl
Maten: De Mli lagar, ev tre rätters på pompei
Färgen: hmm...jag gillar alla färger:P
Godiset: de där crisp dumle godiset man köper på lösvikt
3 saker jag gillar: mli, kissarna, volvon
3 saker jag inte gillar: Söndagar, dålig lön och vinter utan snö
Rädslor: är vansinnigt höjdrädd
Min käraste ägodel: volvon
Vill jag ha i present: en folkracebil
Filmen: she´s the man
Resemålet: Venedig
Drömmen: skrapa ihop pengar till att köra folkrace
Boken: isfolket
Tändande: När mli pussar mig sådär konstigt i nacken:)
Avtändande: pappersarbete
Jag beundrar: Mli för att hon står ut med migRSS 2.0